KA_NOT_LA wrote:
a imas ti i pravo, u biti mi se nekak cini da je u navijackom smislu najgore igrat drugu ligu.
ono, isto je u biti liga za kurac, a murija i sve to je sto put gore. Gademzima je najgora sezona bila ona kad je Karlovac igrao drugu ligu - prepipavanja na ulazu, ne smijes ni kap cuge unijet za razliku od trece, interventna na vratu stalno (jednom nam neki tip od dva i pol metra i 200 kila dosao srat da ne smijemo vikat "ja bi jebo" jer je to vrijedjanje), a kazem, liga isto bezveze.
tak da ono, sto se mene tice Karlovac ili nek igra prvu ili nek ostane u trecoj

Ma najbolje da predložimo Štimcu da od sljedeće sezone proširi prvu HNL na recimo 32 kluba pa da administrativnim putem uđemo mi (Orijent), pa Karlovac, Istra, Vrapće, Rudeš, Junak...pa Šušnjevica, Bunjevac (Krivi Put), Mune, Pazarište, Mrkopalj, Željeznićar (Moravice), Velebit (Benkovac), Dinara (Knin)... i da se igra stalno bez prestanka, 28-erokružno i da cijelom narodu daju otkaze na poslu uz otpremninu u oružju tako da svi mogu ići samo naoružani na utakmice, da nam na stadionima toće samo gorki pelinkovac, da na ulazu
ako nisi mrtav pijan ne možeš ući na tribinu,da nam murja služi samo za prodavanje kokica, da nam puštaju samo ona dva majmuna Mate Bulića i Vucu na razglasu 24h dnevno, da nam sude pice u tangama gostujućih ekipa i da nam velika gospoda u svećane lože dolaze samo s osobnim kanaderima.