Last visit was: It is currently Thu Nov 26, 2009 2:38 pm

All times are UTC + 1 hour

Welcome
Dobrodošli na forum navijačke grupe Red Fuckers 1988!

Registraciju je potrebno potvrditi klikanjem na link u Vašem mailu. Zato prilikom registracije upišite aktivnu mail adresu.
Molimo odvojite koju minutu i pročitajte sekciju Pravila foruma jer će se kršenje istih sankcionirati.

Post new topic Reply to topic  [ 73 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Natjecateljski dio
PostPosted: Fri Oct 23, 2009 4:26 pm 
Administrator

STVeteran wrote:
gledan gori ove slike (svaka čast momci) i fascinira me pandur, koji bezbrižno gleda balun dok kraj njega se prži dimna.

kod nas na zadnjoj utakmici kontra HD-a, neki momčić je upalija nešto što iskreno ni mi koji smo stali do njega nismo uočili, pokupi ga pandur ko najgoreg zločinca, a kamoli da kresnemo baklju ili lipu dimnu, nema šanse!

a ovaj vas lipo i ne gleda....svaka mu dala

A možda je maznuo koju rakijicu ranije pa se čovjek opustio :D

A i bila komedija na terenu nešto ranije kad je nakon prepirke na terenu jedan od naših zamahnuo rukom prema igraču Nehaja, ovaj se izmaknuo, pa naš puko šamarčinu svom suigraču :shock: :lol:

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Fri Oct 23, 2009 8:51 pm 

STVeteran wrote:
gledan gori ove slike (svaka čast momci) i fascinira me pandur, koji bezbrižno gleda balun dok kraj njega se prži dimna.

kod nas na zadnjoj utakmici kontra HD-a, neki momčić je upalija nešto što iskreno ni mi koji smo stali do njega nismo uočili, pokupi ga pandur ko najgoreg zločinca, a kamoli da kresnemo baklju ili lipu dimnu, nema šanse!

Možda jedna od prednosti 3.lige :drot: :baklja:

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Fri Oct 23, 2009 10:21 pm 
Administrator

CROMAN wrote:
STVeteran wrote:

ne bih se upotpunosti složio, ima i po našoj 3 ligi mjesta gdje je to nemoguće bez sranja, sjeti se samo pule, novalje itd, al opet sve ovisi, gdje, kada i kako.

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Sat Oct 24, 2009 10:45 pm 

CROMAN wrote:
STVeteran wrote:

je brate mili zdravo zboriš, i mi imali mali trening u Unešiću sa strašnim Pašaicama, a pandura ni za lijek (ne da nam je triba, nego službena utakmica a policije nigdi.) najjače od svega neki čičica nam dolazi naplatit karte u 35 minuti prvog poluvremena !!! i onda naravno kad su ga svi odjebali, počeja vikat priko terena u stili Mate, Jure, nu ih neće da plate. i jednao deset Pašaica trče na nas i pazi sad! svi viću "ko mi dira čaču", njih deset viće "ko mi dira čaču" :lol: to su bile revije

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Sun Oct 25, 2009 7:53 am 
Administrator

STVeteran wrote:
CROMAN wrote:
STVeteran wrote:

je brate mili zdravo zboriš, i mi imali mali trening u Unešiću sa strašnim Pašaicama, a pandura ni za lijek (ne da nam je triba, nego službena utakmica a policije nigdi.) najjače od svega neki čičica nam dolazi naplatit karte u 35 minuti prvog poluvremena !!! i onda naravno kad su ga svi odjebali, počeja vikat priko terena u stili Mate, Jure, nu ih neće da plate. i jednao deset Pašaica trče na nas i pazi sad! svi viću "ko mi dira čaču", njih deset viće "ko mi dira čaču" :lol: to su bile revije

:lol:, vruč teren u Unešiću :D a, čiča je valjda lokalni jebač :cheers:

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Sun Oct 25, 2009 8:33 am 
Administrator

24.10.09 Orijent- Gorica 2:2

Ponovno urnebes na Krimeji. Kako smo imali prije utakmice informaciju, da Gorica ovu tekmu mora dobit onda nakon utakmice nam je sve bilo jasno, jer Orijent je i ovaj vikend igrao protiv 12 igrača.
Krenulo se na terenu, sa kočnicom, tj sa prevelikim respektom prema gostima, koji to koriste i na poluvremenu sat je pokazivao 0:1. Drugo poluvrijeme kreče se uraganski, te početkom drugog dijela u dvije minute okreće se na 2:1, na opću ludnicu na tribini i onda sljedi još jedan sudački one man show, koji smo ove sezone gledali več toliko puta. Nakon sjeckanja igre Orijenta tokom cijele utakmice, i brdo podijeljenih žutih kartona našima, čovjek dosuđuje nepostoječi jedanesterac za goste, nakon teatralnog pada igrača Gorice u naših 16m, kojeg nitko nije ni taknuo. :shock: .
Međutim, naš golman brani jedanesterac i promovira se u igrača utakmice, da bi nakon par minuta sudac ponovno dosudio penal za goste, koji se mora priznat da je i bio. Gorica pogađa za 2:2, a do kraja utakmice igra se otvoren nogomet sa šansama na obje strane, te mi pogađamo i stativu. Da nije bilo sudačke trojke iz Zagreba, kojima se ruka ukočila sa visoko podignutim zastavicama, možda bi i realizirali koju šansu za konačni potop, umjetno stvorenog kluba Gorice, kojem banditi ministar Šuker iz njihove uprave i nepokorivi šerif HNS-a Marković, sređuju sve šta im treba za ulazak u 2hnl.
U svakom slučaju kapa do poda našim momcima na travnjaku, a što se tiče tribine, sa preko 40 ljudi u kopu, po buri opet smo bili pravi 90 minuta, a drugo poluvrijeme dekor je i pojačan sa podignutim brojnim zastavama na 2 štapa (novo izrađenim i starim) i svim raspoloživim barjacima, te zagrijali smo se malo uz ponešto upaljene pirotehnike uz glasnu podršku sa tribine gdje se nije štedilo grlo ni dlan. Nakon utakmice suci sa terena izlaze uz "kišu", a dogodilo se i treče poluvrijeme, a lopovi u crnom napuštaju Krimeju tek uz pratnju policije nekoliko sati nakon završetka utakmice

Postavit će se i 1 zakašnjela slika sa Rovinja, a i nekoliko komada sa ove lude krimejske subote

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Sun Oct 25, 2009 12:26 pm 

http://www.hnk-gorica.hr/news.php?kat_id=11&news_id=101

sad kad sam ovo pročito još mi je više žao što nismo dobili ove napuhane kretene...

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Sun Oct 25, 2009 8:30 pm 

a smeca iz hns-a
njihova mutna posla

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Tue Oct 27, 2009 4:34 pm 

Slike s Gorice:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Sun Nov 01, 2009 10:37 pm 

30.10.2009 Hašk-Orijent 3-1

Unatoč radnom danu i nezgodnom terminu odigravanja utakmice, put Pešćenice kreće 6 ljudi stopom. Prva dvojka u Republiku Pešćenicu 8) stiže sat vremena prije utakmice krateći vrijeme pokojom pivom čekajući utakmicu. Tek što smo se smjestili na tribinu, Orijent prima pogodak iz jedanaesterca u četvrtoj minuti utakmice, te do trinaeste minute prima još 2 gola. Prvo poluvrijeme provedeno u zajebanciji čekajući ostatak ekipe, koja je zapela putem, da nam se pridruži na tribini. Dolaskom ostatka ekipe početkom drugog poluvremena, kreče i pjesma koja se uz povremene stanke pjeva do kraja utakmice.
Sljedi Vrapće doma, 07.11 u 14h.
Svi na Krimeju!!

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Mon Nov 02, 2009 6:45 pm 

Bilo gdje,bilo kada!
Image

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Sun Nov 08, 2009 10:58 am 
Administrator

07.11.09 Orijent-Vrapče 0:1

Standardna ekipa, ipak u nešto manjem broju od očekivanog na tribini, navijanje više 90 minuta u rasponu od mlakog do euforičnog, izvedena "gurmanska" koreografija :D, upaljeno dosta pirotehnike :baklja:, sve u svemu dobro je bilo, ali nažalost i ono što nismo priželjkivali, a to je novi poraz, s time da gol dobivamo već u 3 minuti utakmice.
Na kraju utakmice, unatoč rastrganoj igri uz 90 minuta trke sa dosta nepovezivosti, koje je rezultiralo novim porazom dečki na terenu popračeni su pjesmom podrške sa tribine, jer treba biti realan i reči da momci igraju za "papar", a tek prije neki dan su dobili dio svoje male plače za 8 mjesec. :twisted:. To je tragedija uprave kluba, u kojem nema tko pročitat sastave na razglasu, pa da nije tajnice kluba i to ne bi bilo odrađeno, tako da teško je i za očekivati da će biti nekih večih uspjeha, bez obzira što momci na travnjaku, pošteno ga "izrovaju" natopeći znojem dres našeg voljenog kluba. U svakom slučaju porazi su sastavni dio nogometa, i tako treba gledati i na ovaj jer unazad par kola igrači su znali pokazat da znaju pregazit protivnika i okrenut rezultat u svoju korist. Jučer to nije bio slučaj, a već sljedeći vikend je prilika za iskupljenje i za 3 boda na gostovanju, a na svima nama najvjernijima koji volimo Orijent, je da budemo uz naš klub svi ko jedan u porazu i pobjedi, te svojom podrškom i prisutnošču unatoć klupskoj neimaštini dignemo igrače i potjeramo ih do nove pobjede.

SAMO ORIJENT!
SVI KO JEDAN, BORBA SE NASTAVLJA!!!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Fri Nov 13, 2009 12:09 am 

koji kurac je s tim slikama??ma vi jebači crveni ste u kurcu :baklja:

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Fri Nov 13, 2009 12:47 am 
Administrator

KVU wrote:

Ma sve je to bagra, sve ih treba u :drot: ...evo kaže drug palunko da će bit u sitne sate kad su xxx filmovi. :cheers:

Report this post
Offline Profile  

PostPosted: Fri Nov 13, 2009 10:36 pm 

ultra wrote:
KVU wrote:

Ma sve je to bagra, sve ih treba u :drot: ...evo kaže drug palunko da će bit u sitne sate kad su xxx filmovi. :cheers:

a sta su to xxx filmovi?? :D

Report this post
Offline Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 73 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour