KrimejskiFestar wrote:
RF1988 wrote:
Bez obzira kojoj navija�koj skupini pripadali, u ovom topicu mo�ete pitati sve �to vas zanima u vezi Red Fuckersa, a mi �emo se potruditi odgovoriti

Gdje se moze uclaniti u krimejske festare i red fuckerse.I zasto vrijedate Joju.Ipak je on legenda grada Susaka.Gledam utakmicu Orijent - Zminj...on se nesto bunio treneru a vi svi odmah joja nemoj hrat , joja festaru i takve podjebancije.I jos samo ovo.Sto su Krimejski festari i Red fuckerski posvadani.Citam njihovu knjigu i gledam slike oni zaista vole ili su voljeli Orijent, a sad ih nema na utakmicama.
Pa evo da ti odgovorim iako ovim šta ću reći ne želim dizati nikakve tenzije. RF i Feštari nisu u nikakvoj svađi jer od ispadanja Orijenta u 2 hnl sez 1997/98, Feštari nisu više aktivno prisutni na Krimeji za razliku od nas, te s njima nemamo nikakve kontakte. Zanimljivo je to dok se mi već godinama jebemo i pratimo Orijent kod kuće i na strani i u 2, pa sada i u 3hnl, i to sve sami financirajući (transparenti, gostovanja, koreografije, baklje itd), jedni Krimejski Feštari koji se na maškarama toliko uzdaju u Orijent i Sušak, istovremeno ranije odlaze na utakmice RK Zamet i VK Primorje i tamo podržavaju te klubove za par kanistri vina, dok ih na Krimeji u koju se toliko s vremena na vrijeme busaju u prsa već godinama nema. Ne ulazim u to koliko oni vole Orijent jer vjerujem da ga nekolicina njih i voli, ali činjenica je da nakon ispadanja Orijenta iz 1hnl na kraju sezone 96/97, njih uz Orijent aktivno više nema, kao niti dobrog dijela ostalih velikih navijaća Orijenta, dok smo mi malobrojni ostali uz klub svih ovih godina uza svo rasulo šta se događalo što vjerujem i sam znaš koliko je bilo teško, a i sada nije ništa bolje i zato se njima mnogo toga zamjera.
Što se tiće svađe između, o tome možeš proćitat u topicu "povijest RF-a".
Ipak ako pogledamo realno mi smo vjerni navijaći Orijenta, a Feštari karnevalska skupina i to je to.
Što se tiće učlanjenja: U Feštare neznam niti me se to tiće, a kod RF dođi do nas na nekoj domaćoj utakmici ili na redovite sastanke ispod centralne tribine u klupske prostorije svaki ćetvrtak u 19h
Što se tiće Joje, on je legenda i to je istina, a ta sprdnja iako je možda i neukusna je samo zajebancija, ali opet na skupštini prije koji mjesec, je pljuvao po nama iz samo njemu poznatih razloga, iako na njegovu žalost ljudi ga baš ne shvaćaju ozbiljno, ali da je legenda i vjerni Orijentaš to je.