Last visit was: It is currently Thu Dec 31, 2009 12:42 pm

All times are UTC + 1 hour

Welcome
Dobrodošli na forum navijačke grupe Red Fuckers 1988!

Registraciju je potrebno potvrditi klikanjem na link u Vašem mailu. Zato prilikom registracije upišite aktivnu mail adresu.
Molimo odvojite koju minutu i pročitajte sekciju Pravila foruma jer će se kršenje istih sankcionirati.

Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Red Fuckers 1988 - pitanja ?
PostPosted: Wed Feb 28, 2007 10:13 am 

Bez obzira kojoj navija�koj skupini pripadali, u ovom topicu mo�ete pitati sve �to vas zanima u vezi Red Fuckersa, a mi �emo se potruditi odgovoriti 8)

Last edited by RF1988 on Sun Aug 05, 2007 8:35 pm, edited 1 time in total.

Offline Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 7:05 pm 

Koliko vas ima? Aj stavite

Offline Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 9:26 pm 
Administrator

Što se tiće brojnosti na domaćim utakmicama brojka varira od 35 do 70 ljudi (na Istri je bilo 100-ak što je plafon), a na gostovanjima od 5 do 20 ljudi ove sezone, ne treba se razmetat nekim brojkama, nema nas puno, uglavnom dosta je mlađih što je u jednu ruku i ok jer nadamo se da će oni jednog nastavit gdje mi budemo stali, uglavnom 15-ak je starijih od 24 do 41godinu koji su gotovo stalno prisutni, ostalo mlađi a najviše nam manjka dečki u dobi od 15-20g, s time da kako nam se ćini i to ide nabolje, mi se trudimo koliko možemo s time da nam sav rad u grupi se svodi na 3-4 ćovjeka, što je premalo, ali teško je ljude pokrenuti, ipak je to 3 liga, i još kad zbrojimo sve i oduzmemo kakav nam je klub bio do prije neku godinu (pred gašenje), a kakav je i sad, mi moramo biti zadovoljni, ali na tome ne želimo stati, idemo dalje, s time da puno toga ovisi o rezultatima i ambicijama kluba koji nam već godinama ne idu u prilog. Slike pogledati u drugom topicu.

Last edited by ultra on Wed Apr 04, 2007 8:40 pm, edited 1 time in total.

Offline Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 9:01 am 

OK! Hvala! :)

Offline Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 9:05 am 

Imam jo

Offline Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 10:44 am 
Administrator

Pa ime je nastalo kroz zajebanciju u kvartu na G. Vežici, kad se razgovaralo o mogućem imenu navijaća Orijenta, jedan od naših je to provalio, ekipa je to prihvatila i tako je to poćelo 1988 godine i ostalo do dana današnjeg.

Last edited by ultra on Wed Apr 04, 2007 8:41 pm, edited 1 time in total.

Offline Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 10:48 am 

Mo

Offline Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 10:57 am 
Administrator

Hvala...a ono...nije loše, ako ništa drugo original je, a kao i vaše ime Maligani

Last edited by ultra on Wed Apr 04, 2007 8:42 pm, edited 1 time in total.

Offline Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 11:02 am 

ultra wrote:
Hvala...a ono...nije lo

Offline Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 3:59 pm 

Ime Red Fuckers je proiza

Offline Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Apr 09, 2007 2:24 pm 
ultradesničar i ljuta rvatina

u topicu o gradu sušaku fali da se isto narječje (sušačka čakavština) govori i u zaleđu sušaka (Draga, Škrljevo, sv. Kuzam, Krasica, Kukuljanovo, Praputnjak, Bakar, Kostrena...) 8)

Offline Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 3:10 pm 

svaka čast ekipa na trudu, napokon nešto na netu o RF!

ja sam zadnjih 2,3 godine možda, više kao gledatelj na tekmama, od kad nema sjevara nema ni mene, prije na svakoj tekmi pjesma navijanje, ali moglo bi se to i promjenit...
ma znamo se mi sigurno... možda... :-D

Offline Profile  

Post subject: Re: Red Fuckers 1988 - pitanja ?
PostPosted: Mon Mar 31, 2008 1:06 pm 

RF1988 wrote:
Bez obzira kojoj navija�koj skupini pripadali, u ovom topicu mo�ete pitati sve �to vas zanima u vezi Red Fuckersa, a mi �emo se potruditi odgovoriti 8)

Gdje se moze uclaniti u krimejske festare i red fuckerse.I zasto vrijedate Joju.Ipak je on legenda grada Susaka.Gledam utakmicu Orijent - Zminj...on se nesto bunio treneru a vi svi odmah joja nemoj hrat , joja festaru i takve podjebancije.I jos samo ovo.Sto su Krimejski festari i Red fuckerski posvadani.Citam njihovu knjigu i gledam slike oni zaista vole ili su voljeli Orijent, a sad ih nema na utakmicama.

Offline Profile  

PostPosted: Mon Mar 31, 2008 2:04 pm 
KrimejskiFestar wrote:
Citam njihovu knjigu i gledam slike oni zaista vole ili su voljeli Orijent, a sad ih nema na utakmicama.

Što oni imaju knjigu?

PostPosted: Mon Mar 31, 2008 5:35 pm 
Administrator

KrimejskiFestar wrote:
RF1988 wrote:

Gdje se moze uclaniti u krimejske festare i red fuckerse.I zasto vrijedate Joju.Ipak je on legenda grada Susaka.Gledam utakmicu Orijent - Zminj...on se nesto bunio treneru a vi svi odmah joja nemoj hrat , joja festaru i takve podjebancije.I jos samo ovo.Sto su Krimejski festari i Red fuckerski posvadani.Citam njihovu knjigu i gledam slike oni zaista vole ili su voljeli Orijent, a sad ih nema na utakmicama.

Pa evo da ti odgovorim iako ovim šta ću reći ne želim dizati nikakve tenzije. RF i Feštari nisu u nikakvoj svađi jer od ispadanja Orijenta u 2 hnl sez 1997/98, Feštari nisu više aktivno prisutni na Krimeji za razliku od nas, te s njima nemamo nikakve kontakte. Zanimljivo je to dok se mi već godinama jebemo i pratimo Orijent kod kuće i na strani i u 2, pa sada i u 3hnl, i to sve sami financirajući (transparenti, gostovanja, koreografije, baklje itd), jedni Krimejski Feštari koji se na maškarama toliko uzdaju u Orijent i Sušak, istovremeno ranije odlaze na utakmice RK Zamet i VK Primorje i tamo podržavaju te klubove za par kanistri vina, dok ih na Krimeji u koju se toliko s vremena na vrijeme busaju u prsa već godinama nema. Ne ulazim u to koliko oni vole Orijent jer vjerujem da ga nekolicina njih i voli, ali činjenica je da nakon ispadanja Orijenta iz 1hnl na kraju sezone 96/97, njih uz Orijent aktivno više nema, kao niti dobrog dijela ostalih velikih navijaća Orijenta, dok smo mi malobrojni ostali uz klub svih ovih godina uza svo rasulo šta se događalo što vjerujem i sam znaš koliko je bilo teško, a i sada nije ništa bolje i zato se njima mnogo toga zamjera.
Što se tiće svađe između, o tome možeš proćitat u topicu "povijest RF-a".
Ipak ako pogledamo realno mi smo vjerni navijaći Orijenta, a Feštari karnevalska skupina i to je to.
Što se tiće učlanjenja: U Feštare neznam niti me se to tiće, a kod RF dođi do nas na nekoj domaćoj utakmici ili na redovite sastanke ispod centralne tribine u klupske prostorije svaki ćetvrtak u 19h

Što se tiće Joje, on je legenda i to je istina, a ta sprdnja iako je možda i neukusna je samo zajebancija, ali opet na skupštini prije koji mjesec, je pljuvao po nama iz samo njemu poznatih razloga, iako na njegovu žalost ljudi ga baš ne shvaćaju ozbiljno, ali da je legenda i vjerni Orijentaš to je.

Offline Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Moderator: ultra Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour